Журналистката участва редовно в планински преходи, в ултрамаратони и състезания на

...
Журналистката участва редовно в планински преходи, в ултрамаратони и състезания на
Коментари Харесай

Гордост за Флагман! Колегата Емел Махмуд донесе в Бургас бронза от маратона във Варна

Журналистката участва постоянно в планински преходи, в ултрамаратони и надпревари на дълги дистанции

Колегата от Флагман.бг Емел Махмуд се класира на трето място в маратон Варна. Тя пробяга дистанцията от 21 километра за 1 час и 36 минути и по този начин се върна в Бургас с бронзов орден.

Със своя характер, хъс и предпочитание за победа Емел Махмуд демонстрира освен в работата си, само че и по съществени трасета. За нея няма граници, единствено преди два месеца Емел реализира забележителен резултат в маратона в Рим, в който участваха над 13 хиляди души. Журналистката се класира втора при българките с време 3 часа и 37 минути и 38 секунди. 42-та километра от маратонска отдалеченост прекосяваха през всички забележителности на безконечния град.

Състезателки от Съединени американски щати, Япония, Бразилия, Кения и Южна Корея дишаха прахта на нашата сътрудник.

Емел Махмуд взе участие постоянно в планински преходи, в ултрамаратони и надпревари на дълги дистанции. Едно от първите огромни достижения на репортера на Флагман.бг е най-дългият туристически маршрут у нас по билото на Стара планина – „ Ком – Емине “.

Планинските ултрамаратони са нейната пристрастеност, постоянно се класира в топ 5. Последното ѝ присъединяване бе в „ Търново ултра “, като на 14-километровата отдалеченост тя бе единствено на 40 секунди от почетната стълбичка.

Съвсем скоро следва да взе участие на „ Витоша 100 “, „ Трявна 100 “. Емел Махмуд счита да приключи годината с присъединяване в маратона в Истанбул. И всичко това с контузено коляно.
 Ком - Емине през лятото на 2021 г.  Маратона в Рим на 19 март 2023 г.  " Търново ултра ", 9 април 2023
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР